Forestilling 22. nov 2021

Det blir forestillinger i Teater- og Operasalen i Kilden i november 2021.
Det vil bli annonsert åpen audition vinteren/våren 2021.Fra Kildens presentasjon:


"Kilden Teater, Kilden Kultur og Stiftelsen Like til Betlehem presenterer “…like til Betlehem” av Asbjørn Arntsen

I 35 år har Asbjørn Arntsens julemusikal Like til Betlehem blitt spilt på ulike scener i Kristiansand og rundt omkring i Norge. Nå blir denne tradisjonsrike og folkekjære forestillingen endelig satt opp i Kilden, som årets juleforestilling.

Asbjørn Arntsens musikal med de kjente og kjære melodiene starter i Nasaret. Benjamin og Daniel leker, og lille Marta får også være med. Rabbineren underviser ungdommene i de gamle skriftene. Maria er også der. Hun skal troloves med Josef, snekkeren i Nasaret. Maria får englebesøk, og dette får dramatiske følger. Fortellingen tar deg også med til skumle og spennende scener fra Kong Herodes sitt slott, vi opplever en kald natt på Betlehemsmarken og ender ved stallen i Betlehem der stallfamilien får oppleve et stort under.

Like til Betlehem startet som en enkel juleavslutning på Lovisenlund skole i 1985 og har utviklet seg til en helaftens musikalforestilling som har blitt en publikumsfavoritt. Når forestillingen settes opp i Kilden, er det som en samproduksjon mellom Kilden Teater, Stiftelsen Like til Betlehem og Kilden Kultur. Den involverer barneskuespillere, ungdomsskuespillere, solister, profesjonelle sangere og dansere og et orkester som sammen skaper en flott førjulopplevelse for hele familien."


Det vil bli annonsert åpen audition vinteren/våren 2021.


Regissør: Line Key Graarud
Musikalsk leder: Tore Bråthen
Lysdesigner: Sander J. Sædberg
Koreograf: Marthe Westgaard
Dramaturg: Endre Sannes Hadland

Foto: Kristin Søvik (fra oppsetningen i 2009)


[Tilbake]
- Hva er nå dette
" . . like til Betlehem.." er en barne og familiemusikal , en musikalsk fortelling spunnet over temaet i Lukas 1,5 til 2,21.

 

Les mer »

 Makeweb/4