Utsatt forestilling 2021

...like til Betlehem 2021  er utsatt til desember 2022

Årets juleforestilling i Kilden, «...like til Betlehem», blir utsatt til desember 2022 på grunn av streiken i kultursektoren.

Forestillingen skulle vært  en samproduksjon mellom "Stiftelsen like til Betlelem", Kilden Teater og Kilden Kultur. Leder av Kilden Kultur, Daniel Stamnes, var glad for å kunne invitere inn en produksjon som har betydd så mye for fire generasjoner Sørlendinger, og hadde stor tro på at dette vil bli godt tatt imot av publikum. 
 
– Selv er jeg ikke fra Kristiansandsregionen, men det tok ikke så lang tid før jeg skjønte at det fantes en julemusikal her, som utrolig mange setter stor pris på. Derfor føles det veldig fint å kunne tilby akkurat denne forestillingen til lokalbefolkningen, og det skulle heller ikke forundre meg om det kommer folk langveis fra for å oppleve dette sammen med oss, sier Stamnes til Kilden.com.


Den 7 uker lange kulturarbeiderstreiken ble avsluttet 25. oktober 2021. Det var da for knapp tid til å forberede oppsetningen av "...like til Betlehem", som ble forskjøvet til 2022.

[Tilbake]
- Hva er nå dette
" . . like til Betlehem.." er en barne og familiemusikal , en musikalsk fortelling spunnet over temaet i Lukas 1,5 til 2,21.

 

Les mer »

 Makeweb/4